veelgestelde vragen (FAQ)

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Wat is NLP ( Neuro Linguïstisch Programmeren)

NLP is een wetenschap die zich bezig houd met de studie van mensen die succesvol zijn. Het succesvol zijn in een relatie, werk, omgaan met gezondheid, persoonlijke groei en bijvoorbeeld sport. Maar ook het omgaan met weerstanden of spreken in het openbaar. Iedereen is ergens wel succesvol in. Echter de vraag is, hoe heb je dat dan gedaan? En hoe doe je datgene wat je doet? Kortom NLP is het bewust maken van onbewuste processen, het leren en toepassen maar vooral ontdekken hoe je de dingen doet zoals je ze doet en hoe je (indien gewenst) het kunt veranderen.
 

Wat gebeurt er als je in trance bent?

Trance is een zeer natuurlijk gebeuren. Je raakt al in trance al je verdiept bent in een boek of film, dan kom je in een natuurlijke staat van trance. Het is een toestand van verhoogde bewustzijn maar dan naar binnen gericht. Je weet dat je in trance bent en wat je ervaart kan je evalueren. Je bent op een bepaalde manier heel helder. Alles uit je verleden is ergens in je geheugen opgeslagen, alleen je kunt het niet bewust herinneren. Doormiddel van trance kan het herinneringsvermogen worden aangesproken. Alles wat je in het verleden hebt gevoeld, gehoord, gezien en hebt ervaren kan weer opnieuw worden beleefd. Hierdoor krijg je inzicht in het probleem en kan de genezing beginnen en krijg je handvatten om er iets aan te veranderen.
 

Worden de kosten vergoed?

De kosten worden niet door je ziektekosten verzekering vergoed. Je bent immers ook niet ziek? Daarbij hoeven we geen rekening te houden met allerlei protocollen en wachtlijsten. Kijk eens wat het jou in je leven zou opleveren wanneer je energiek, vrijer en krachtiger bent. Weer weet wat je wilt en bewust innerlijke keuzes kan maken? Je kan wel het traject als aftrekbare kosten indienen bij de belasting dienst. Er is een drempel van € 250,-. De kosten zijn alleen aftrekbaar als ze zijn betaald in het jaar waarover de belastingaangifte wordt gedaan. Op de website van de belasting lees je meer over de voorwaarden.
 

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de wet op de persoonsregistratie. Ik heb geen gedeeld dossier met zorgverzekeraars, werkgevers of andere instanties.
 

Kan ik een traject in termijnen betalen?

ja, dat is mogelijk.
“In balans traject” kan in twee termijnen van €183,60. Betaling per pin of via bankoverschrijving direct na de 1e sessie en 3e sessie.
“Meer energie traject” kan in drie termijnen van € 230,40.
Betaling per pin of via bankoverschrijving directe na de 1e, 3e en 6e sessie.
“Op naar Vitaliteit traject” kan in 5 termijnen van € 216,00. Betaling per pin of per bankoverschrijving direct na de 1e, 3e, 5e, 7e, en de laatste op de 9e sessie. “Burn-out traject” 5 termijnen van € 216,00. direct na de 1e, 3e, 5e, 7e, en de laatste op de 9e sessie.
” Op gezond gewicht traject” 5 termijnen van € 246,00
 

Heb ik een door verwijzing nodig?

Nee hoor, je hebt geen doorverwijzing nodig. Geen wachtlijsten, geen formulieren. Je mag direct contact met mij opnemen en dan maken we binnen twee weken een afspraak.
 

Waarom zijn de trajecten goedkoper dan de losse behandelingen?

Ik weet uit ervaring dat de klachten helaas niet zijn verdwenen na 1 of 2 behandelingen. De resultaten zijn zoveel beter wanneer je een van de trajecten doorloopt. Daarvoor krijg je ook een traject korting.

Mijn werk gever wil betalen, kan dat?

Jazeker. Dat gebeurt vaak. De kans dat je werkgever in jou wil investeren is groot. Als je wilt kan ik je werkgever informatie sturen waarin ik uitleg waarom het voor elke werkgever verstandig is om zijn of haar medewerkers hiermee verder te helpen. Indien gewenst informeer ik je werkgever waar het traject uit zal bestaan.
Tarieven voor de werkgever 
  • Traject in balans € 504,00 
  • Traject meer energie € 1008,00 
  • Traject Vitaliteit. € 1584,00
  • Traject Burn-out € 1584,00
  • Traject Op gezond gewicht € 1734,00

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW

Wat zijn de losse tarieven?

Intake gesprek € 75,00 per uur
Losse behandeling 95,50 per uur daarna wordt de tijd doorberekend
Access Bars € 75,00 voor 90 minuten

Kennismakingsgesprek zonder afname traject € 45,00

Voedingsanalyse incl adviezen en verzuringstest € 145,00
Energiegevend en of ontstekingsremmend voedingsplan op maat € 95,50
Energetisch morfologische bloedtest € 185,00 (als het onderdeel is van een traject)

Kan ik me voorbereiden op het traject?

Wanneer je start met een van de trajecten krijg je van te voren een vragenlijst, hierin stel ik een aantal vragen waar je van te voren alvast over na kunt denken. Deze vragenlijst ontvang ik dan graag voor de start van het traject, zodat we direct van start kunnen in de eerste behandeling